Als Brabo omarmde ik de ‘pak-de-leuning’-mentaliteit van de Rotterdammers toen mijn toenmalige lief en ik daar een verkoop- en adviesorganisatie in het vastgoed startten. 

We werkten in de begintijd 7 dagen per week, 10 uur per dag; ik sliep vaak al voordat we ’s avonds de parkeergarage uit waren :).

Vijftien jaar later werkten er 65 mensen, voor wie ik mijn aandacht combineerde met de opvoeding van onze drie prachtige zoons.

Uitdagingen waren er, zeg maar, altijd.

Iemand was ziek, twee mensen konden niet met elkaar overweg, een topper wilde meer salaris, het team moest worden uitgebreid, de cijfers vielen tegen of we hadden juist een nieuwe klant en alles moest weer anders.

Dat voelde soms werelds en dynamisch, soms ook doodvermoeiend en stomvervelend. Tegelijk: dat is wat groei met zich meebrengt.

Voor mij was daarnaast het combineren van werk en privé een extra uitdaging. Herkenbaar voor veel vrouwen, met name omdat nu juist deze uitdaging zoveel consequenties heeft.

Anyway! – hier zet een opgewekt muziekje in – daarom startte ik dus op een dag mijn eigen organisatie.

Met dezelfde toewijding, helderheid en warmte.

Want ik geloof in bemoediging en warme support en ik denk dat dit van onderscheidende waarde is voor de resultaten van mijn klanten.

Ik heb me daarbij toegelegd op aandacht voor wat je nodig hebt om slimmer, sterker en vooral gelukkiger in je werk te staan.

Want daar heb ik verstand van, zo wordt gezegd :).

Wat is jouw uitdaging?

Vertel me waar je tegenaan loopt in een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Wat je deelt is vertrouwelijk en je kunt er al je vragen in kwijt.
Bel me op 06.83.60.97.22 of klik hieronder, dan spreken we elkaar.

De gegevens die je hier invult zijn uitsluitend bedoeld om een afspraak met je te maken voor een gratis adviesgesprek. Wil je meer weten? Lees mijn Privacyverklaring

Tineke Bloemen Coaching & Communicatie
Willibrordusstraat 12
5087 BS  DIESSEN
T. 06 83 60 97 22
M. info@tinekebloemen.nl
KvK Eindhoven 17148870